Den Haag

De gemeente Den Haag biedt graag ruimte aan ondernemers en vindt het belangrijk om intensief samen te werken aan mooie bedrijventerreinen. Met als doel de terreinen toekomstbestendig te maken door te vernieuwen, te intensiveren en te verduurzamen. En hiermee een positieve impuls te geven aan de Haagse economie.   

Haagse bedrijventerreinen werken samen in Stichting bedrijventerreinen Haaglanden

Heeft u een vraag met betrekking tot een bedrijventerrein dan kunt u via het ondernemersportaal contact opnemen met de accountmanager. De accountmanager is de spin in het web tussen het bedrijventerrein en de gemeente Den Haag.   

Contactgegevens ondernemersportaal: 
T 070-3536004 

Ondernemen in Den Haag

ZKD

Uitenhagestraat

 

Forepark en Middenweg

Logistiek, food en Dienstverlening

 

 

Westvlietweg

Maakindustrie, Circulaire economie en Bouw

 

 

Laakhavens

Maakindustrie, Circulaire economie en Bouw

 

 

ZKD

Logistiek, bouw en maakindustrie

 

 

Uitenhagestraat

Kleinschalig MKB in o.a. bouw en handel

 

 

Scheveningen

Haven vis en recreatie

 

 

Fruitweg

Maakindustrie, installatie en reparatie

 

 

Binckhorst

Advisering, informatie en communicatie, maakindustrie en bouw

 

 

Ypenburg

Ypenburg Dienstverlening, Logistiek en High tech maakinsdustrie

 

ZKD

ZKD ligt in het zuidwesten van Den Haag en bestaat uit Kerketuinen, Zichtenburg en Dekkershoek. Het bedrijventerrein ligt in Den Haag Zuid-West op de rand van Loosduinen. Het wordt omsloten door de Lozerlaan, de Meppelweg, de Dedemsvaartweg, de Escamplaan en de Margaretha v. Hennebergweg. Het gebied is heel goed bereikbaar via de A4 en de N211 en ligt gunstig tussen de stad Den Haag en het Westland

Website

Uitenhagestraat

Uitenhagestraat is een kleinschalig binnenstedelijk bedrijventerrein, gelegen in de wijk Transvaal aan de rand van het centrum van Den Haag en ligt tussen de Schilderswijk en Transvaal aan de kruising van de Loosduinsekade en de Monstersestraat, langs het tracé van tramlijn 11.

Scheveningen-Haven

Scheveningen-Haven is een uniek bedrijventerrein door de aanwezigheid van een zeehaven, bestaande uit drie aparte havens die in open verbinding staan met de zee. Het havengebied is gelegen tussen woongebieden en de zee en bevindt zich op enige afstand van snelwegen.

Website

Binckhorst

De Binckhorst ligt vlakbij het centrum en het Rijkswegennet. Het is het grootste bedrijventerrein binnen de bebouwde kom van Den Haag. Het terrein is gemengd van opzet en is volop in (her)ontwikkeling naar een gemengd woon-werkmilieu.

Website

Laakhaven

Het bedrijventerrein Laakhaven ligt ten zuidwesten van het station Hollands Spoor.

Website

Fruitweg

Het bedrijventerrein Fruitweg is een binnenstedelijk bedrijventerrein en ligt aan tramlijn 9.

Website

Westvlietweg

Bedrijventerrein Westvlietwegbestaat uit Westvlietweg II, III en IV. Het terrein ligt in de Vlietzone en geeft een strategische ligging ten opzicht van het centrum en diverse uitvalswegen.

Website

Forepark en Middenweg

Forepark en Middenweg zijn moderne bedrijventerreinen die direct zijn gelegen aan de A4 en de A12 in de oksel van het Prins Clausplein. Het gebied wordt doorsneden door een spoorlijn.

Website

Ypenburg

Ypenburg is een modern bedrijventerrein met goede ontsluiting met de A4 en A13. Er zit een mooie mix aan bedrijven. Een deel van het park bestaat uit Technology Park Ypenburg.