Hoe kunnen wij u helpen?

Onze specialisten in de regio Haaglanden helpen u graag verder met het vinden van de juiste antwoorden op uw vragen. Samen krijgen we de vraag scherp, wij zetten onze kennis van de regio in om u verder te helpen in het vinden van de juiste locatie. En tot slot helpen wij u ook graag bij de realisatie van uw nieuwe bedrijfspand.

Stap 1: Samen ‘de vraag’ scherp krijgen

Als u morgen besluit dat het tijd is voor een nieuwe bedrijfslocatie, dan wilt u daar het liefst de volgende maand al kunnen zitten als het al niet sneller kan. Maar wat is de beste locatie in de regio? Welke selectiecriteria moet u hanteren en hoe vindt u die optimale plek voor uw specifieke werkzaamheden? Het kost helaas veel tijd om deze antwoorden te vinden. Zeker als u dat zelf naast uw eigen werk allemaal moet uitzoeken. Onze specialisten denken graag met u mee.

Stap 2: Met kennis van de regio

Als de vraagduidelijk is, dan volgt de tweede stap. Onze professionals kennen de regio Haaglanden door en door. Voor hen is hetzodoende eenvoudiger omom samen met u te bepalen welke locaties passende zouden kunnen zijn.Zij weten exact wat de bereikbaarheid is van de verschillende locaties, kennen de cijfers over de lokale afzetmarkt, beschikbaarheid van (tijdelijk) personeel, noodzakelijke vergunningen, soortgelijke ondernemers in de buurt. In het kort:onze specialisten kunnen snel inschatten of een beschikbare locatie past bij uw bedrijfsprofiel.

Stap 3: Bij de realisatie van uw bedrijfslocatie

Eindelijk heeft u het juiste bedrijfspand of kavel voor nieuwbouw gevonden. Dat is het moment dat u wilt gaan ondernemen op uw nieuwe locatie. Welke vergunningen heeft u hiervoor nodig? Welke eisen stelt de gemeente aan uw nieuw te bouwen pand? De meeste ondernemers doen dit niet elke dag.Zodoende kunt u ook in deze fase rekenen op de hulp en kennis van Businesspark Haaglanden. Ons team heeft de expertise in huis om te adviseren bij al uw vergunningsaanvragen. Daarnaast kanons team, desgewenst deuren bij gemeenten openen. Handig als uw plannen niet 1-op-1 passen binnen de regels. Dit bespaart u veel tijd, kopzorgen en kosten.